Lekre menn vi homo gutter

lekre menn vi homo gutter

Lekre menn vi homo gutter

Men i Hordaland definerer Helsetilsynet den lave gutteandelen som et problem. Et tilsyn i avdekket en tendens der ni av ti besøkende ved helsestasjonen var jenter. Helsetilsynet skrev etterpå at det store problemet med helsestasjon for ungdom er at jenter og gutter bruker dette tilbudet så ulikt. Tilsynet påpekte at helsestasjon for ungdom er et viktig supplement for dem som ikke ønsker å bruke skolehelsetjenesten. Det kan blant annet gjelde dem som har behov for helsetjenester i skoleferier eller de som ikke går på skole.

Tilsynet konkluderte med at det er viktig at helsestasjonens tilbud er kjent og tilrettelagt på en slik måte at også guttene opplever det som et godt tilbud. Guttene trenger også å bli kjent med egen seksuell helse, og det er også andre spørsmål gutter kan ta opp på helsestasjon for ungdom, sier hun. Hun understreker at det er opprettet enkelte tilbud tilpasset gutter etter tilsynsrapporten.

For eksempel et eget gutteprosjekt ved Engen helsestasjon i Bergen. Til Herrkules i Sarpsborg kan guttene komme med spørsmål om alt mulig. Det kan være ting hjemme, på skolen eller i fritiden. De kan få snakke med helsesøster, psykiatrisk sykepleier eller psykolog. Dersom de trenger det, kan de også komme til lege.

De som jobber her har også tett kontakt med blant andre skolene i byen og utekontaktene. Kommunen har et eget team ungdom, som reiser ut til alle videregående skoler og underviser om seksualitet. De forteller også om helsestasjonen for ungdom og guttetilbudet Herrkules. Han vet ikke om noen kompiser som bruker Herrkules, men tror flere gutter kunne hatt nytte av å komme dit. Det går ikke begge veier. Jentene lærer å si nei og sette grenser, hvorfor lærer vi ikke guttene det samme?

Samtidig skal de ikke glede seg over å ha sex. Jeg mener jentene må få lov til å si ja, sier hun. Begge er imidlertid enige i at det er en dualisme i kravene til jentens seksualitet. Både jenter og gutter lever i dette spennet hvor jenter skal være både hore og madonna. Guttene har vanskelig for å lese denne situasjonen. De blir usikre, og er ensomme i fortolkningen.

Det krever en enorm vârhet fra guttene å manøvrere i dette, sier han. Når vi spør skoleklasser om dette, tipper de aller fleste at det er mest jenter som angrer. Jenter skal liksom angre seg litt. Men vi erfarer at det oftest er guttene som har følt seg presset, som skulle ønske de hadde sagt nei, sier han.

Follestad mener også det er en økende homofobi. Det er en udefinert mannsrolle de skal inn i. De tror kanskje det er det ultramaskuline som er riktig, men opplever at det ikke er gangbart lenger.

Og de er redde for å bli oppfattet som homofile, om de er for feminine. For jentene er det på mange måter motsatt: Forventningene er der — men de er delte:. De forteller om ubeskyttet sex med multiple partnere, men samtidig kan ikke jenta ta meg i hånda, fordi jeg er mann, forteller Follestad. For førti år siden var det større polarisering i jenterollen: Enten var man ringforlovet og samlet på måkeservise, eller man gikk i studiesirkel og ville ligge øverst.

Før det igjen, på tallet, var det liggeplikt i ekteskapet, og jentene skulle ellers være «reine». Jeg synes å registrere at idealet om det reine og ubesudlete har kommet tilbake, sier Øverland Tøsse. Hos Sex og samfunn ser de med bekymring på at ungdom ikke ser hverandre nakne lenger. Den eneste referansen mange har til kropp, er pornotisser de ser på internett. Men nå dusjer de i boxershorts, sier Anne Julie Øverland Tøsse.

Muslimske barn dusjet med klær. Guttene som dusjet nakne, ble i mindretall. De fikk høre av medelever at nakendusjing var stygt og påtrengende. Nå dusjer både jenter og gutter med klær, og det har spredt seg til hele landet, sier hun. En stor og slapp tiss trenger ikke bli så stor. Det er derfor ingen som kan se hvor stor tiss man har i erigert tilstand i dusjen. Men guttene er veldig opptatt av dette med størrelsen. I tillegg kommer det opplagte — at jentene kan bli gravide, ikke guttene, sier de.

Om de lave guttetallene ved andre helsestasjoner for ungdom, har Øverland Tøsse og hennes kolleger en forklaring:. Har de først en gutt på kontoret, skal de spørre om alt fra mobbing til spisevaner og om de har kjøpt sex. Det får guttene til å skygge banen. Så kom han ikke til orde. Det var spørsmål om alt mulig. Til slutt sa han irritert: Jeg har vondt i kneet. Kan jeg få snakke om det? I Sarpsborg står to kompiser med ett i døra.

De får spørsmål om de vil komme inn en og en. De velger å gå sammen. Etter fem minutter kommer de ut og spør etter veien til do. Kort tid etter smetter de inn igjen på Nilsens kontor. På Herrkules går det mye i klamydiatesting. Men det kan være helt andre ting som er den egentlige grunnen til besøket. Det kommer gjerne fram etter hvert.

Kanskje etter to-tre ganger. Det kan være en måte å prøve oss ut på. Vi gir dem tid og tenker at hvis det første møtet er ok, kommer de igjen. Et kåseri er til å le av! Derfor synes jeg altså dette var et suuuupert kåseri med et hett og kult tema. Forfatteren fortjener virkelig massevis av skryt for teksten.

Jeg er så lei av å høre om kvinner som klage på menn. Har faktisk vokst opp med en mor som har kjeftet og klaget på alle familiemedlemmene, og sliter psykisk i hverdagen nå som jeg har blitt voksen. Du som skrev denne teksten har tydeligvis ikke hatt suksess med gutter, men hvorfor betyr det at du skal være så ekkel med alle andre gutter? Hvorfor skal jenter, men ikke gutter få kompliment?

Skal gutter begynne å "vise følelser for alt", altså begynne å klage og grine for alt rundt oss? Tror du at du kommer til å like en slik gutt? Du sier gutter er dårlige til å forstå signaler. Så du vet altså det "alle" vet det. Hvorfor flørter du da med gutter, og sier du er glad i dem, klemmer dem, for så å stikke av? Tenk viss en gutt hadde gjort det samme med deg! Her må det ekte likestilling til..

Lyver gutter hele tiden? Grunnen til at gutter du har vært med kanskje har snudd ryggen til samtaler om "ansvar og følelser", er vel fordi jenter kan oppføre seg akkurat hvordan de vil "vise sine følelser" uten å stå til ansvar. Dersom en mann hadde stått og klage og blitt emosjonelt ustabil vise følelser , måtte han ha stått til ansvar for det. Han ville blitt utfryst. Han er ikke mandig. Dette var en kraftig utblåsning fra min side.

Jeg mener ikke at kvinner er forferdelige mennesker selv om innlegget mitt kanskje kan tolkes sånn , men jeg er mot at menn skal tåle alt og finne seg i alt. Hvorfor kan ikke menn få komplimenter, kvinner som bryr seg? Og jeg vil ha meg frabedt at jeg tenker på sex hele tiden.. Jeg tror at kvinner tenker minst like mye på sex som menn. Hilsen Ung mann   Useriøst? Bra skrivet og formulert, gode poeng i teksten og små artige sidekommentarar Teksten er vceldig bra og veldig sant, bra skrivd  morsomt å lese  Useriøst?

Folk må få gå i de fargene de vil, det fines ikke noe homofarger, eller jentefarger. Omgivelsene har kanskje gjort det slik, men det er det altså ikke. Men det med sex, bør du revurdere. Synes at bare tittelen "gutter er gutter" er på kanten.

Du kan ikke fremstå gutter som om de var neandertalere Du har akkurat gjort det. Er så drittlei av at gutter skal enten være kåte hunder med mandig behov for å være mann eller at hvis de er det motsatte Hva med en mellom ting??? Det finnes ikke en eneste macho gen i meg, eller en feminin en for den del. Hva er jeg da???? Jeg fatter ikke at dere folka tar dere så nære av dette. Dere som påstår at vi ikke tenker på det Alle er forskjellige og det er ikke slik at alle gutter er sånn. Det er ofte at gutter er mer følsom enn jenter men dette er veldig forskjellig fra person til person.

Så jenter, her gjelder det å være tålmodig, ALLE gutter er forskjellig! Dere gutter, tenk over det en gang til. Kanskje det nettopp er dette vi bør satse på Glem det der med at hu har dårlig stil og alt det der.

Tenk på det positive. Kan sikkert lære noe av det Rosa er kult Spess d med signaler. Det er seriøst sant  Useriøst? Ganske vanskelig å la være når du har det flotte kunstverket stående foran deg. Gutter går ikke i måneder å er sur for noe dritt, de sier det til den aktuelle! Eg hate halle pappaguttene som springe rondt i rosa m bådn! Va ein utroligt bra skreve tekst, åg du har poeng i allt du har skreve!

Rosa er en farge Helt greit, den Oslo-Vest stilen er helt forferdelig, men jentenes klær er like fæle. For mye rosa i klesveien er fælt både på gutter og jenter. Når det er sagt så syns jeg teksten var kjempegod, det gjør meg oppgitt: Fins det ingen som er annerledes? Det som er synd er at det er veldig langt mellom disse sannhetene og at alt mellom dem er oppgulp Kombiner det med at dere skriver patetisk og har en total mangel på kunnskap om hvordan en gutt tenker og komuniserer så får du teksten over Rosa på gutter er kanskje det mest patetiske som finnes.

Lindeberg og Tiger kan brenne. De som får seg til å bruke det er bare hakket unna å skuffe møkk Jenter gjør ingen feil?? Gutter som går med rosa er homser! Tror at de som bor lenger ut på landet er mer trangsynte når det gjelder jente og gutteting. Til de vil jeg si: Kom dere ut av hjemmet og ta en titt på resten av verden!!! Selv er jeg gutt og homo..

Du skriver hvetfall bra! Og jeg skjønner ikke hvorfor du skal rake ned på gutter med annen legning. Dessuten er det ingen fotball gutter som er homo! Mange gode poeng og en god avslutning.

Vittig, bra spraak og utrolig fengslende.. Ellers syntes jeg den egentlig bare var dårlig skrevet! Artig tema, men du er ikek flink til å skrive Blir det samme som å si at alle jenter som går i blått er leber Gutter blir født i blått, og jenter i Rosa.. Hun som skriver kåseriet er helt uvitende, og kommer itillegg fra bondelandet..

Der er kanskje ting anderledes, men det er bare fordi bondegutta skal være så jæævlig tøffe i tryne! Bonde med stor B Not singel no more Du har nettopp avslørt min største hemmelighet når de gjelder jenter La alle andre gutter gå i rosa, så kan jeg gå normalt å alle synes jeg er mer macho en alle "gay" guttene  Useriøst?

Synes det er bra at du har fått med fakta da får du på en måte bekreftet poengene dine,  D me fotballen er døm tilgitt på en måte for vi jenter har jo våre behov. Det som er litt bra med at gutter ik alltid viser følelser er at når dem først gjør det så mener dem det!! Det var bra at det var litt på kanten, og det har jo tydeligvis provosert litt også,noe som er genialt  Gutter som går i rosa, dropp å vær så selvhøytidelige!

Ja da er det nærmest bevist at alle er sånn!!??!!?? Akkurat som du synes at alle jenter er klin like Jeg har møtt for mange håpløse jenter som sier alt for mye på alt for kort tid i alt for rare situasjoner til at jeg skal fly rundt og plapre om meg selv jeg også.

Det er bedre og holde kjeft en og åpne munnen og ødelegge all tvil   Og angående fotball: Husk, likestilling er ikke at alle gjør like ting, men at ale kan gjøre like ting Skal gutter drite lang pokkerivol i ting som jentene brenner for? Av torstein 17 , elsker jenter, elsker fotball, elsker egentlig ikke rosa  Useriøst?

Hadde rosa vært det, så ville svart vært en guttefarge, eller blå for den saks skyld. Men gutter er ikke alltid sånn!!! Arti innlegg, setter kanskje endel ting på spissen. Men fikk i hvertfall meg til å fundere en god del over saker og ting  Useriøst? Teksten er grei nok, men æ trur at du sett folk litt i bås, husk på at alle e førskjellig. Og alle gutter, og de fleste jenter tenker både bevisst og ubevisst, mye på sex! Sex er naturlig, skjønner ikke vitsen med å hetse alle som tenker på det.

Men de gutta som ikke er åpne og ærlige om ting sliter vel mere enn de som er det! Masete folk er d største problemet. Følelser er fint, og jeg vet vi er mange gutter som snakker om dem, er vi i tillegg impulsive, og morsomme, da har vi vel snart et forhold av varighet!? Vet ikke hvor detta skal ende, så da setter jeg punktum her. Var så mye usaklig her at det bare ble dårlig. Rosa på gutter er noe av det kuleste som finnes!!! Rosa på gutter, det kalles SEXY!

Dårlig og umodent språk, og tekstbindinga har fått ligge pent på sidelinja ser jeg. Dette ville jeg ha jobba litt med. Teksten tar også for seg et utrolig oppbrukt tema, og det finnes ikke nyskapning i dette. Min beste venn trekker ofte i rosa, og på han er det rett og slett lekkert, uten at han er femi.

Og det med sex og følelser Sex er drivkraften bak verden, sorry å måtte si det, men der har gutta faktisk tatt et stort poeng. Og dere som så umodent sier at gutter er ynkelige osv; de er ikke det, ikke mer en det dere er.

Før jeg godtar det skal jeg i alle fall ha håndfaste beviser Noe denne teksten her ikke gir meg i det hele tatt. Selv om du ikke har stil men kjøper alle klærne dine på felleskjøpet, betyr det ikke at alle andre som har bedre liv, tøffere klær og bare er kulere enn deg ikke har stil vettu  haha!!!

Så hvis du tar deg en tur på byen og får deg en tjej så kan det faktisk skje det som de utrolig kule sondre og Fredrik sa, så det du din jente som liker eseler. Jeg er glad jeg ikke er mora di Dette var en ganske god tekst, du har fått fram ganske mye med guttene, men kanskje litt mer negativt enn positivt?

Hva skulle vi jenter gjort uten guttene? Du setter alle gutter og jenter i hver sin bås i det du skriver. Skal man ikke se på alle mennesker som individer? Jeg må si at du har snåle forestillinger om hvordan gutter er. Du er vel kanskje ikke helt på jordet, men ser ikke helt vitsen med "kåseriet" ditt. Hvorfor skriver du det du skriver? Hvem som helst kune skrevet det der.

Hvis du påstår at jenter er det overlegne kjønnet så er det diskriminering. Skal det ikke være likestilling nå da? Islam er, i mine øyne, det eneste området hvor kvinnene blir undertrykt. Jeg er mer enn bare enig i at de må få rettigheter lik mennenes. For alt hvor det står noe om at mannen er mer verdt enn kvinne er bare tull. En kvinne kan være like dum som en mann og en mann kan være like dum som en kvinne. Jeg ble veldig opprørt over det du skrev og ser ikke noe vesentlig i det.

Hva ville du fram til med teksten din? Jeg tviler på at de som skriver det ikke en gang har sett en homofil. De som sier at sosser ligner på homser fornærmer alle homser! Sosser og homser er to "gutteslag" som er rake motsetningen av hverandre.

De burde IKKE sammenlignes. Hvorfor tror dere at noen kler seg i rosa?

Sex kontakt annonser homo dating site cons Han sier faktisk at når han blir stor så vil han bli jente og han neklter nå å la meg klippe håret hans. Gutter oppfører seg som "kongen på haugen", lyver så det tyter ut av øra på dem, sier ting de ikke mener, hisser seg opp for småting og snur ryggen til hvis en samtale om "ansvar og følelser" ankommer bordet. Tenk på det dere, før dere klipper dere helt korte! Før var det dritkult med gutter som brukte rosa, fordi de turde og være annerledes, men nå er det bare tragisk. Det var en del andre biler der, og jeg la merke til at det satt folk i de fleste bilene. Han var veldig kjekk damene syntest han var veldig kjekk. Så du vet altså det "alle" vet det.

Homse chat escort bøsse agency oslo